High Value (TAPA)

High Value (TAPA)

De kosten als gevolg van criminaliteit en misdaad in de logistiek nemen enorm toe. Om ervoor te zorgen dat je je goederen veilig kunt laten vervoeren en je klanten tevreden kunt stellen, zijn we TAPA TSR 1 en 2 gecertificeerd.

Beveiliging logistieke keten

TAPA staat voor Transported Asset Protection Association en is een wereldwijd opererende organisatie. Ze hebben als doelstelling de volledige logistieke keten te beveiligen tegen criminaliteit. Samenwerking met een TAPA-gecertificeerde vervoerder, zoals Nassau, leidt tot een sterke afname van kostenverliezen als gevolg van misdaad.

Talloze eisen en maatregelen

Wat belooft deze certificering nu concreet voor je? De chauffeurs worden onder andere getraind in het waarnemen en handelen bij verdachte omstandigheden, de zogenoemde ‘Robbery Respons’ training. Daarnaast beschikken de voertuigen over de modernste alarmsystemen met panic-buttons, kunnen de laadcompartimenten afgesloten worden met goedgekeurde sloten en zijn de alarmsystemen SCM gecertificeerd. Ook kunnen deze sloten op afstand worden bediend, tevens is in het portaal te monitoren of deuren en sloten daadwerkelijk gesloten zijn. Door middel van het uitgebreide fleet-managementsysteem kan de planning realtime de voertuigen en vrachten volgen. Routes worden ook voor laden uitgestippeld en doorgesproken met de chauffeur, zo worden risico’s onderweg geminimaliseerd. Dat alles kunnen we afstemmen op je wensen en behoeften.