Referenties

Referenties

Onze klanten aan het woord

Ben je benieuwd wat klanten vinden van de samenwerking met Nassau Sneltransport? Op deze pagina vind je enkele referenties van uiteenlopende klanten. En heb je na het lezen nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

ALFA LAVAL | Patricia van Galen
Service Operations Manager, Service Division

Wij hoeven maar te mailen of bellen en het wordt geregeld!

De samenwerking is het laatste jaar vooral geoptimaliseerd.

Wij hoeven maar te mailen / bellen en het wordt geregeld. We krijgen snelle terugkoppeling ook als er zaken zijn die op korte termijn getransporteerd dienen te worden. Wij zouden Nassau Sneltransport zeker aanbevelen gezien we beide innovatief zijn, met elkaar meedenken en de beste oplossing willen hebben voor de klant. Klantbeleving is voor ons beide belangrijk en ook het partnership wat wij (Alfa Laval & Nassau Transport) hebben. Open informele communicatie.

BOERSCHAPPEN | Lindy Brouwers
Planning Coördinator

Nassau is altijd in staat om snel te schakelen en alles te willen bewerkstelligen, om tot een juiste uitvoering te komen.

Toen Boerschappen in 2020 verder uit zijn voegen begon te groeien, was dit de aanleiding om de diensten van Nassau Sneltransport te gaan gebruiken. We zijn in contact gekomen met Vivian en Rik. Direct vanaf het begin waren zij erg betrokken en behulpzaam. Nu anderhalf jaar later is deze betrokken- en behulpzaamheid er nog steeds. Dit kenmerkt zich doordat Nassau altijd in staat is om snel te schakelen en alles te willen bewerkstelligen, om tot een juiste uitvoering te komen. Dit kan alleen als de communicatie goed verloopt en dat doet het!

COOK & BOON | Margo van Houwelingen
Office Manager

Door de fijne samenwerking met Nassau Sneltransport verloopt onze logistiek op rolletjes! De planners denken goed mee, de lijnen zijn kort en de chauffeurs zijn flexibel. Ik hoop nog lang zaken te mogen doen met Nassau Sneltransport als betrouwbare vervoerder.

SAVAL | Peter Breugelmans
Coördinator Magazijn Expeditie

± 25 geleden zijn wij (met wisselend succes) in onze zoektocht naar een andere nieuwe koerier om mee te werken, bij toeval gestuit op voormalig Van Dijk Expresse. Deze samenwerking is voor ons uitgegroeid tot een begrip binnen Saval. Ik stel de vraag en zij gaan het regelen! Wat ik zelf erg prettig ervaar aan de samenwerking met Nassau Sneltransport zijn de korte lijntjes, altijd correct handelen (geldt voor zowel de chauffeurs als de planners), het meedenken en de ‘niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit. Ik zou deze partij zeker aanbevelen aan anderen.

ITSME | Ido Marijnissen
Hoofd Transport

Al ruim 20 jaar is onze firma Itsme BV nauw verbonden met Nassau Sneltransport. Na eerst alleen gebruik te hebben gemaakt van de koeriersdiensten, werd dit al snel uitgebreid met de inzet van dedicated vervoer binnen ons eigen distributienetwerk. Later is de dienstverlening verder uitgebreid met nachtdistributie. Met deze dienst zorgt Nassau Sneltransport dat onze decentrale bezorgroutes landelijk beleverd worden vanuit ons distributiecentrum in Raamsdonksveer. Nassau Sneltransport heeft zich bewezen een loyale en betrouwbare partner te zijn waar wij met volle tevredenheid mee samenwerken.

DOPHARMA | Peggy van der Wegen
Sales Support Officer

Nassau verzorgt dagelijks de pakket en pallet leveringen voor Dopharma in Nederland en België-Noord, levering de eerstvolgende werkdag. Het vervoeren van Farmaceutische goederen moet aan strenge eisen voldoen, iets wat wij als Dopharma aan Nassau Sneltransport toevertrouwen. Ook de spoedleveringen, middels de koeriersservice, worden volgens afspraak razendsnel bezorgd. De prettige samenwerking is gebaseerd op persoonlijke contacten, duidelijke afspraken en goede communicatie op de momenten dat het nodig is. Een partner waarmee we ons ‘samen sterk’ voelen.

Vraag informatie aan voor jouw zending

Wil jij een prijsindicatie ontvangen voor jouw zending of meer informatie over onze diensten? Dan horen we graag van je!