Werken bij

'HET IS EEN FIJN TEAM OM BIJ TE HOREN.'

JANNET – ERVAREN INTERNATIONAAL CHAUFFEUSE.

Ik ben Jannet, ervaren internationaal chauffeuse. Ik rij met een ruime bestelwagen mooie routes door Nederland en België, maar ook naar verre bestemmingen in Europa. Iedere week een andere route maakt dit werk spannend en gevarieerd.

Bij Nassau werken we met fijne auto’s die goed onderhouden worden. We krijgen de vrijheid om ons werk naar eigen inzicht te verrichten, zolang we op tijd op de plaats van bestemming zijn en de verantwoording voor de lading in acht nemen.

Nassau Sneltransport is een leuk bedrijf, met een rijke sortering aan medewerkers. Het is een fijn team om bij te horen. Ik voel me er op mijn plek. Wil je ook bij dit mooie bedrijf komen werken dan moet je zeker solliciteren!

'HET WERK BIJ NASSAU IS VEELZIJDIG.'

JEFFREY – CE-CHAUFFEUR MET TREKKER-OPLEGGER.

Ik ben Jeffrey, ik ben nu 4,5 jaar werkzaam bij Nassau Sneltransport. Ik rij inmiddels 2 jaar als CE-chauffeur met trekker-oplegger. Mijn werk is eigenlijk 80% hobby en 20% werk.

Het werk bij Nassau is veelzijdig. Elke dag heb je veel verschillende goederen in je oplegger. Ik ben voornamelijk werkzaam in Nederland en België. Zo nu en dan maak ik uitstapjes naar Duitsland en Frankrijk, waardoor ik wel eens een nachtje langer van huis ben.

Kwaliteit en goede communicatie staan hoog in het vaandel, waardoor er een professionele werksfeer is. Zuinig zijn op het materiaal, klantvriendelijkheid en goederen op de juiste manier vastzetten horen daar natuurlijk ook bij. De positieve werksfeer bezorgt mij een lach op m’n gezicht. Er zijn uitdagingen genoeg bij Nassau die het werk leuk maken, daarnaast krijg je ook veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Genoeg redenen om bij ons te komen werken!

Heb jij de drive om te werken bij Nassau Sneltransport?

Wanneer je komt werken bij Nassau Sneltransport krijg je er veel voor terug. Wij hebben geen zwaar werk, geen dagelijkse distributiesleur en je doet niet te veel adressen per dag aan. De Benelux is ons werkgebied, maar in Athene en Dublin komen we ook regelmatig. Het is van groot belang dat er met zorg om wordt gegaan met de klanten en zendingen, daardoor zien klanten ons graag. Bij Nassau hebben we veel oog voor je persoonlijke omstandigheden en is iedereen gelijk. We weten als geen ander dat onze mensen het verschil maken. De jeugd heeft de toekomst, ook bij ons. Iedereen wordt intern opgeleid en doorgroeien behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden. Als bedrijf zijn wij groot genoeg om afwisseling te bieden en klein genoeg om het menselijk te houden. Dit alles maakt het werken bij Nassau zo bijzonder!

Solliciteren

Ik wil rijden op *

Motivatiebrief (PDF- of Wordbestand)

CV (PDF- of Wordbestand)

Hierbij geef ik Nassau Sneltransport toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken conform onze privacyverklaring *