Wij zijn Nassau

Ondernemen is de regie in handen nemen. Toekomstgericht werken en dat betekent keuzes maken om gezond en flexibel te blijven. We willen een bedrijf zijn dat aan de wensen voldoet en de verwachtingen overtreft. Een bedrijf waar klanten zich graag bij aansluiten.

We komen afspraken na, zodat jij je afspraken na kunt komen. Daar draait het om!

Krachten bundelen

Nassau Sneltransport Breda is nieuw, maar toch ook weer niet. We zijn het resultaat van de krachtenbundeling van Gitrans Sneltransport en Van Dijk Expresse.

Van Dijk Expresse is in 1984 opgericht, was toonaangevend, telde veel en gevarieerde klanten en profileerde zich sterk in farmaceutisch vervoer. Gitrans is in 1999 opgericht en was sterk in high value transport. Het bedrijf speelde altijd in op wensen van klanten en had oog voor verduurzaming. Samen zijn we sterk in diensten als 24/7 sneltransport, GDP en TAPA. Voor elke klant en elk type transport hebben wij een uitstekende oplossing.

1+1=3

Als logistiek bedrijf komt er van alles op je pad: verduurzaming, veiligheid, krapte op de arbeidsmarkt, drukte op de wegen, nieuwe en veranderende transportstromen. Dat zien we als uitdagingen! Als je die uitdagingen succesvol aan wilt gaan, moet je daar klaar voor zijn. We zien het samengaan als 1+1=3. We zijn dus klaar voor die uitdagende toekomst.

Trots

Onze naam, Nassau Sneltransport Breda, geeft aan waar we vandaan komen en waar we voor staan. Het is een naam om trots op te zijn, met een huisstijl die trots uitstraalt! Waarbij het opvallende oranje staat voor verbondenheid, energie en dynamiek.